Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat astăzi că o să-și dea demisia din funcția de secretar general al PNL.

„La sedinta de mâine eu îmi voi anunța demisia. Nu vreau să particip la asta”, a spus Vîlceanu, cu referire la ședința de sâmbătă în care se va decide soarta președintelui PNL Florin Cîțu.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că va anunța sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului. „Sunt dezamăgit”, a spus Cîțu.

Cîțu a anunțat că a convocat o ședință a biroului executiv al PNL pentru sâmbătă. Precizările liderului PNL vin în contextul în care tabăra anti-Cîțu din partid a făcut deja o ședință, despre care Cîțu spune că nu e statutară.

„Eu am tot discutat și știam că sunt nemulțumiri. Multe nu au legătură cu PNL. (…) Guvernarea care nu e optimă o văd și românii, nu doar eu. Sunt lucruri pe care putyeam să le facem mai bine”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentConsiliul Naţional al PNL, convocat duminică. Decizia a fost luată cu 45 de voturi din 45 de membri prezenţi
Articolul următorLiderii județeni PNL care vor schimbarea lui Florin Cîțu: ”O situație de criză impune măsuri de criză”