Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a declarat joi, în conferinţă de presă, că opţiunea filialei judeţene pe care o conduce şi a lui personală este ca premierul Nicolae Ciucă să preia preşedinţia PNL, el adăugând că a fost printre primii semnatari ai scrisorii prin care lui Florin Cîţu îi este solicitată demisia de la conducerea partidului.

“A apărut în presă informaţia că există o scrisoare semnată de 40 de filiale care vor debarcarea domnului Cîţu de la preşedinţia PNL. Eu sunt a cincea sau a şasea filială care a semnat pentru organizarea unui congres extraordinar. (…) Nu neapărat că nu îl mai doresc pe domnul Cîţu, îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru PNL, dar mă regăsesc în viitorul proiect politic şi îmi doresc o schimbare, pentru că este cel mai bun lucru atât pentru PNL, cât şi pentru români. O schimbare este necesară la acest moment. În perioada cât a fost preşedinte şi cât încă este preşedinte, el a fost un om corect cu noi, dar planurile de viitor şi ceea ce îmi doresc eu pentru filiala locală şi pentru locuitorii din judeţul Brăila nu coincid cu planul dumnealui de dezvoltare”, a declarat Popa.

Deputatul Alexandru Popa a subliniat că opţiunea ca premierul Nicolae Ciucă să preia preşedinţia PNL aparţine întregii organizaţii PNL Brăila.

“Din punctul meu de vedere, singurul care poate aduce o schimbare în bine în viaţa locuitorilor din România este premierul Nicolae Ciucă. Eu mi-aş dori ca dumnealui să preia preşedinţia PNL, asta e opţiunea mea. Nu e o opţiunea pur personală, este opţiunea întregii filiale, m-am consultat şi cu primarii din judeţ şi am luat decizia că este momentul unei schimbări”, a mai afirmat liderul filialei judeţene PNL Brăila.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLiderul PNL Iași cere schimbarea lui Cîțu: ”Făcând acum acest restart românii vor aprecia noul leadership”
Articolul următorȘedință crucială în PNL. Florin Cîțu nu-și dă demisia. Stolojan: Vom discuta situația, cu cât mai repede, cu atât mai bine