Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, cere un „restart” în partid. Afirmația acestuia vine în contextul în care unii politicieni din PNL cer înlăturarea lui Florin Cîțu din fruntea formațiunii politice.

„Un partid este o instituție, nu un club de pasionați de politică și nu un grup de interese care își dispută puterea și atât. De aceea este fundamental ca un partid politic să trăiască potrivit provocărilor timpului său. România anului 2022 este diferită de 2021. Viteza cu care țara trebuie să facă față noilor provocări interne, geopolitice și de strategie macroeconomică la toate nivelurile, este și viteza cu care partidele politice trebuie să se adapteze.

Am toată convingerea că făcând acum acest restart românii vor aprecia noul leadership. Românii vor profesionism, stabilitate, coerență, implicare, dedicație, onestitate, patriotism curat. Asta va oferi PNL de acum înainte”, a spus Alexandru Muraru, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele PNL Timiș, Alin Nica, sare în apărarea lui Florin Cîțu: ”Eu nu sunt de acord cu schimbarea conducerii”
Articolul următorLiderul PNL Brăila: ”Nu neapărat că nu îl mai doresc pe domnul Cîţu, îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru PNL, dar îmi doresc o schimbare”