Liderul PNL Prahova și candidat al partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că aleșii locali liberali din Prahova vor propune scutirea taxelor pentru operatorii din domeniul HORECA. 

Potrivit lui Iulian Dumitrescu, măsurile se justifică prin faptul că Prahova este un județ în care economia locală se bazează pe turism și că, în contextul pandemiei aproape 1.000 de angajați din domeniul HORECA au avut contractele de muncă suspendate.

„Prahova este un judeţ în care turismul contribuie masiv la economia locală. Am avut aproape 1000 de angajaţi din domeniul HORECA ale căror contracte de muncă au fost suspendate din cauza pandemiei. Este obligaţia noastră ca decidenţi politici responsabili să acţionăm, prin toate pârghiile politice şi administrative pe care le avem la dispoziţie, pentru a-i ajuta pe aceşti oameni. Înţelegând pericolul uriaş abătut asupra turismului din Prahova şi faptul că sunt afectaţi atâţia cetăţeni, la iniţiativa mea, primarii şi consilierii locali ai PNL au luat decizia de a promova aceste hotărâri de Consiliu Local care să vină în sprijinul operatorilor din turism”, a declarat Iulian Dumitrescu, liderul organizaţiei judeţene şi candidat al PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, citat de b1.ro.

Articolul precedentLiberalul Eugen Țapu-Nazare: PSD îşi bate joc de toate eforturile pentru ţinerea epidemiei de coronavirus sub control
Articolul următor100% TU DECIZI! Maricel Popa, baronul PSD care taie și spânzură în Iași