Lucian Bode a fost prezent la ceremonia de lansare a candidaților în Bistrița Năsăud. În cadrul acesteia, fostul Ministru al Afacerilor Interne a ținut un discurs în care a punctat realizările liberalilor în ultima perioadă și a prezentat obiectivele cu care PNL pornește în lupta electorală.

Redăm principalele subiecte abordate de Lucian Bode în cadrul discursului său:

„Primarul, președintele de CJ trebuie să fie între oameni și să lucreze pentru oameni. Am văzut sloganurile de campanie, eu spun că nu sunt doar simple sloganuri. La cum vă cunosc eu și cum vă văd, aceste sloganuri sunt o stare de spirit și vă felicit. 

Revenind la filiala noastră de la Bistrița Năsăud, este un exemplu în care bastioanele roșii de altă dată pot fi schimbate. Asta a demonstat Bistrița. 

Vorbim despre guvernarea locală și cea națională și PNL a arătat că se poate pentru că PNL a reușit, după asumarea guvernării, în 2020 am reușit să schimbăm paradigma. Am trecut de la o economie bazată pe consum, pe una bazată pe investiții! 

20% din tot ce a însemnat fonduri europene au fost atrase în guvernul domnului Nicolae Ciucă, aceasta a fost preocuparea noastră, să dezvoltăm fiecare colț, să dezvoltăm infrastructura. Cred că lucrurile se văd în fiecare colț al acestei țări. 

Obiectivul nostru pentru 9 iunie este cât se poate de clar: să reconfirmăm mandatul domnului Ioan Turc, să câștigăm președinția Consiliului Județean prin Robert Sighiartău, să obținem un număr suficient de primari și de majorități în consilii!

Nicolae Ciucă: În Bucovina mă simt ca acasă. Am venit nu să vă spun vorbe goale, ci să vă spun ce au făcut administraţiile liberale

La nivel național premisele sunt foarte bune, am reușit la nivel local să depunem liste complete în peste 95% din UAT-uri, este pentru prima dată când PNL reușește să depună liste complete în peste 95% din localități.

Ca să iei voturi trebuie să candidezi, cum vor putea să ia voturile în localitățile în care nu se prezintă? Prin acest avânt pe care și l-a luat, PNL are toate premisele ca pe 9 iunie să câștigăm alegerile locale din România. 

Vreau să-l felicit pe Nelu Turc, mi-a plăcut ce spunea: Un leu de la voi se întoarce prin 2 lei nerambursabili. Aceasta este o gândire liberală sănătoasă. Felicitări, Nelu. El trebuie să fie conectat la oameni, la comunitate! De la ei ne luăm puterea, energia. 

Aleșii locali ai PNL sunt oameni gospodari, le pasă de localitățile lor și au demonstrat că merită să își reînnoiască mandatele. Pe listele PNL candidează cu același gând de a dezvolta comunitatea, de a conduce la dezvoltarea armonioasă a ei.

Dragi prieteni, următorii 10 ani sunt cruciali pentru România și pentru PNL. Dar, subliniez, sunt cruciali pentru România, va trebui să accelerăm dezvoltarea, să  păstrăm cursul Euroatlantic al României și va mai trebui să facem ceva: Să respingem vehement extremismul. Și asta sper să facem pe 9 iunie. Să respingem extremismul care vrea o Europa dezmembrată, care ne vrea în afara Europei. 

Eu cred că acest lucru este posibil și cred că doar un președinte dat de PNL poate ține cârma dreaptă în această țară și cred că el poate să fie Nicolae Ciucă!”

Rareș Bogdan: Suntem partidul care am depus liste în peste 95% din localitățile din România. Bătălia mare se va da în septembrie

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan: Suntem partidul care am depus liste în peste 95% din localitățile din România. Bătălia mare se va da în septembrie
Articolul următorNicolae Ciucă: Când stăm de vorbă cu oamenii, pe stradă, ne spun: “Nu vrem scandal, nu vrem gâlceavă, ne-am săturat de tot acest circ politic”