Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri la Iaşi că atunci când stau de vorbă cu oamenii pe stradă le spun că nu vor scandal, gâlceavă şi că s-au săturat de tot acest circ politic. Liderul liberal a precizat că a vorbit cu toţi liderii fialialelor, cu toată conducerea de campanie a PNL, să folosească în campanie faptele şi realizările administraţiilor liberale.

”Când stăm de vorbă cu oamenii pe stradă ne spun. Am vorbit cu toţi liderii fialialelor, cu toată conducerea de campanie a PNL să folosim faptele noastre, faptele administraţiei liberale pentru a argumenta de ce mergem în faţa cetăţenilor să le cerem votul”, a spus preşedintele PNL, la Iaşi.

Nicolae Ciucă a arătat că ”trebuie să se vadă foarte clar diferenţa de abordare, echilibrată, una orientată către dezvoltare, către bunăstrare, orientată către atragerea de fonduri europene, de investiţii străine, de chibzuinţă a bajului public, astfel încât cetăţenii să resimtă toate această angajare şi responsabilitate a liderilor PNL”.

”Despre asta e vorba în această campanie şi asta vor să audă românii de la noi”, a mai spus Ciucă.

Preşedintele PNL a subliniat că aceste alegeri, europarlamentare împreună cu cele locale, au fost rezultatul unui demers de negociere, pentru că ei au considerat că este absolut necesar să pună în valoare legătura dintre fondurile europene şi dezvoltarea comunităţilor din fiecare judeţ.

Ciucă a mai arătat că este nevoie de susţinerea argumentată a ceea ce înseamnă beneficiile de când suntem în UE, în această perioadă în care toată lumea încearcă să schimbe percepţiile şi să le ducă în altă parte, nu către valorile euro-atlantice.

”În aceşti ani, România a reuşit să aibă şansa ca din fondurile europene să reducă decalajul de celelalte ţări din regiunea de est a Europei, a reuşit să devină a doua cea mai puternică economie din estul Europei, să nu mai fie doar exportator de materie primă ci să fie exportator de produse de complexitate medie şi înaltă”, a completat Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLucian Bode: 20% din tot ce a însemnat fonduri europene au fost atrase în guvernul lui Nicolae Ciucă
Articolul următorRareș Bogdan: PNL a reușit o performanță fără precedent după 34 de ani, colegii mei au depus liste în peste 95% din UAT-uri