Echipa de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare va fi condusă de secretarul general al partidului, Lucian Bode, a anunţat purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe, luni, după şedinţa BPN.

Conducerea PNL a stabilit structura de conducere a echipei de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare din 2024. Ionuţ Stroe a precizat că şef de campanie va fi secretarul general Lucian Bode, potrivit News.ro.

Din echipă vor mai face parte Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Vasile Blaga, Ilie Bolojan, Thuma Hobert, Ion Dumitrel, iar secretarul executiv al acestei comisii va fi Remus Borza.

„Aceştia sunt cei 10 membri ai echpei de campanie a PNL şi vor asigura structura organizatorică şi vor întocmi planul de abordare a alegerilor europarlamentare de la anul. Secretarul executiv al acestei comisii este Remus Borza”, a mai spus Stroe după şedinţa PNL.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentO nouă șansă pentru România! Aderarea țării noastre la Spațiul Schengen, pe ordinea de zi a a Consiliului JAI
Articolul următorControl la licitația pentru lucrările de reabilitare de la Bojdeuca lui Creangă. Anunțul ministrului Culturii