Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat pe premierul Florin Cîțu pentru afirmațiile pe care le-a făcut la adresa sa, pe postul național de televiziune, și i-a reamintit acestuia că datorită lui a ajuns premier și datorită „muncii depuse de fiecare liberal în parte”.

Președintele PNL avertiza, în cadrul Colegiului Director al PNL Dâmbovița, că partidul are o mare problemă avându-l pe Cîțu în postură de premier și a reamintit că acesta a avut îndrăzneala să anunțe în prezența sa, în Parlament, că „a tranșat deja Congresul PNL”, deși în momentul respectiv trecea printr-o procedura a moțiunii de cenzură depusă de PSD, de care chiar Orban l-a salvat.

„Să vii ca prim-ministru, la o moțiune de cenzură depusă de PSD, în fața Parlamentului și să spui că tu ai tranșat Congresul, în condițiile în care președintele PNL este cel care te apără pe tine de moțiunea de cenzură, așa ceva nu mi-aș fi imaginat vreodată că poate să facă un premier al PNL. Să vii să spui că Ludovic Orban și-a ales un mod urât de a ieși din politică, pe Televiziunea publică națională, iar mi s-a părut că a depășit orice limită. Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile și tu să te postezi în Superman, chiar mi se pare o problemă mare pentru Partidul Național Liberal”, le-a transmis Orban liberalilor.

Sursa: Realitatea Din PNL