Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat, joi, că el este un garant al menţinerii coeziunii în această coaliţie.
 
Declarația liderului PNL a venit în urma întrebării referitoare la afirmațiile adversarului său Florin Cîţu care a spus că dacă ar fi preşedinte al PNL coaliţia de guvernare ar funcţiona mai bine.
 
“Eu am fost şeful echipei de negociere, în calitate de preşedinte al PNL, negocieri care într-adevăr au fost dificile, dar în urma lor am reuşit formarea coaliţiei, învestirea Guvernului (…) Am participat la toate negocierile în coaliţie. Împreună, trebuie să recunoaştem după nişte negocieri extrem de lungi şi de dificile, am convenit asupra unei forme finale privind PNRR, formă care a fost transmisă la Bruxelles. Sigur va fi în continuare obiectul discuţiilor, negocierilor cu întreg Guvernul României şi Comisia Europeană. De asemenea, am depăşit un moment de criză ca urmare a intervenţiei mele în calitate de preşedinte al PNL. Eu sunt mai degrabă un garant am menţinerii coeziunii în această coaliţie”, a declarat Ludovic Orban la Parlament.
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO Incident hilar, șeful unei mari bănci a căzut cu bicicleta, sub ochii lui Nicușor Dan și Tanczos Barna
Articolul următorNu vom avea o nouă taxă auto! Premierul Cîțu: ”Nu taxele reduc poluarea, trebuie să fie un întreg ecosistem”