Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a efectuat astăzi  o vizită în județul Argeș.

Vizita a debutat cu o conferință de presă alături de președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, de Emanuel Soare, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș, de Sorin Apostoliceanu, candidat PNL la primăria Pitești și  Nicolae Zaharia, candidat PNL la primăria Câmpulung.

Ministrul Sănătății a efectuat o vizită la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești și, alături de liderii PNL Argeș a avut întâlniri cu cetățenii din municipiu. Delegația a continuat programul cu o vizită la Curtea de Argeș, unde ministrul Nelu Tătaru a avut o întâlnire cu medicii de familie, asistenții și doctorii aflați în prima linie în lupta cu COVID-19. Gazda întâlnirii cu medicii din Curtea de Argeș este directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Argeș și candidat la Primăria Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan.

 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că încurajează construcţia unui spital municipal de urgenţă la Piteşti, considerând că o astfel de unitate medicală este necesară.

“Un spital este al unei comunităţi, comunitatea trebuie să fie cea care dă startul privind necesitatea unui centru de servicii medicale (…) De aceea, încurajez acest spital municipal de urgenţă, am văzut ce a însemnat această a doua fază a valului pandemic în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Consider necesar acest spital municipal şi aveţi tot suportul din partea Ministerului Sănătăţii”-  Nelu Tătaru.

Construirea unui spital municipal de urgenţă este prioritară pentru candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Piteşti, Sorin Apostoliceanu.

Articolul precedentNicușor Dan îi răspunde Gabrielei Firea cu “obsesia”: Dacă dorește, pot să o numesc Elena Ceaușescu de acum înainte!
Articolul următorRealitatea de București, invitați: ALEXANDRU GADIUTA, consilier general USR și STELIAN BUJDUVEANU, consilier general PNL