Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei Nicuşor Dan afirmă că primarul general Gabriela Firea l-a trimis să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în centrul Capitalei, pe fostul şef al CA al RATB, demis de ea după ce un tramvai a luat foc, concluzia sa fiind că Firea ”a trimis un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări”, informează news.ro.

”Ne-a anunţat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică. Şeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Preşedinte al Consiliului de Administraţie al fostului RATB, actualul STB, pe care primăriţa Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc. Aşadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competenţă în administraţie promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El afirmă că Bucureştiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experţi competenţi, cărora Primăria Capitalei trebuie să le deschidă porţile, pentru a scăpa astfel de impostura, incompetenţa în administraţia Bucureştiului, care fac din oraş unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană.

Un troleibuz a luat foc la sfârşitul săptămânii trecute în centrul Capitalei, primarul Firea neexcluzând posibilitatea unui act de sabotaj şi acuzându-i pe cei care blochează licitaţiile pentru achiziţia de noi mijloace de transport în comun. Incidentul a determinat şi acuzaţii din partea lui Nicuşor Dan, care a declarat că primarul Capitalei este “plângăcios” deoarece s-a plâns tot mandatul. 

“Primarul nostru, care tot mandatul ăsta a plâns, un primar plângăcios, a venit ieri şi a anunţat că nu exclude un sabotaj şi vreau să vă aduc aminte decembrie 2018 când au fost nişte defecţiuni la sistemul de semaforizare, a venit viceprimarul Bucureştiului şi a acuzat o mână criminală care a umblat prin semafoarele municipalităţii ca să afecteze acest mandat glorios. Bineînţeles că s-a făcut o plângere penală, s-a constatat că de fapt era o eroare a noii companii de management a traficului care nu ştia să lucreze cu semafoarele pe care le primise de la Administraţia Străzilor”, a susţinut Nicuşor Dan.

 

Articolul precedentRealitatea din PNL – Invitat: Tănase Stamule, consilier economic în Cancelaria premierului
Articolul următorPremierul Orban: Deviza noastră este ‘Economia, înainte de toate!’