O altă serie de înregistrări audio bombă, care dinamitează anturajul lui Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, arată modul în care un avocat apropiat grupării, Doru Trăila, pare să negocieze “rezolvarea” unui dosar. Omul de afaceri Cătălin Hideg l-a reclamat și pe Trăilă la DNA.

FEMEIE: Uite plicul. Da, pe 22.
TRĂILĂ: 22…
FEMEIE: Până pe 21, nu a venit în aceeași zi. A venit unul.
TRĂILĂ: (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Mi se pare că al meu a venit pe 21, la Stanilev s-a l-a lăsat pe 22.
TRĂILĂ: Deci la parchet..(NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Nu..(NEINTELIGIB
FEMEIE: De la Giurgiu. Am fost și pe la Giurea.
TRĂILĂ: Pe portal nu am găsit. Mai verific mâine dacă s-a întâmplat ceva. O să caut pe dosarul nostru.
TRĂILĂ: Cam ăsta este dosarul nostru. Și..
FEMEIE: De asta la curte tot așa le dăm, aleator așa.
FEMEIE: Am văzut vreo..
FEMEIE: Care au fost, absolut o prostie. Nu am înțeles.
TRĂILĂ: Pentru că…

FEMEIE: Ok, îl pun și pe ăsta. E tot unul. Îl respinge ca primar. (NEINTELIGIBIL)

CITEȘTE ȘI: Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân pe drumuri!

TRĂILA: Utilizarea pe care vrem să o obținem, am făcut calcul 3 ani și 4 luni la fiecare, s-a calculat suspendarea executării. Ceea ce înseamnă că ne atingem obiectivul pe care l-am spus. Curtea de Apel în principiu dacă ar fi intrat cu o pedeapsă nasoală era greu să o reducem de la 6 ani la 2 ani jumătate. (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Și pe ce că nu făceam chestia asta de (NEINTELIGIBIL) eram mult mai sus.
TRĂILĂ: Limitele de pedeapsă sunt unele corecte (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Am lăsat-o baltă că atât de mult o scormonim. (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Nu m-a mai filmat nimeni cu camera.
FEMEIE: Cine face campanie? Eu nu vreau să plec de acasă. (NEINTELIGIBIL)
TRĂILĂ: Trebuie să aveți grijă.
FEMEIE: Stați liniștit că nu mai (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Fug toți. Au luat-o la fugă toți. (NEINTELIGIBIL) Este atât de mediatizat negativul că nicio șansă chiar dacă aș putea fugi.
TRĂILĂ: Ideea de bază e următoarea, dânsul ca și mine suntem oarecum mai relaxați, am înțeles ideea, că eu sunt conectat la mediul de afaceri decât sunt ei, dar șeful dumnealui a fost cel mai supărat pe dumneavoastră, dacă mă întrebați pe mine. Mie mi-a transmis că sunt un fraier și că nu trebuie să fac așa afaceri, i-am explicat că dezbatem și cu oamenii, așa. Dar dânsul a fost cel supărat, că nu ține de alte lucruri, dânsul mi-a zis că nu am promis niciodată că vom face noi ceva în legătură cu plecatul din țară. Am zis că ne ocupăm de dosar, așa mi-a zis.

FEMEIE: Nu, nu. Dânsul nu că o ia personal, dar prietenul celălalt a zis că undeva în octombrie, noiembrie rezolvăm problema pentru că eu de atunci am fost cu Dan, Toca și am vorbit. Pot să o fac doar în condițiile astea, am zis de la început, nu e normal să promiți cuiva ceva dacă nu poți să realizezi. Problema a fost că neputând să plec, nu a știut ce se întâmplă cu mine. (NEINTELIGIBIL) nu e adevărat, știe toate discuțiile, eu înainte de asta nu am vorbit cu el, nu știu mai departe ce a transmis, nu știu cum se procedează.
FEMEIE: Acum vreau sa știu ce fac, dacă s-a întâmplat ceva, eu nu vreau să merg mai departe, nu vreau să înțeleagă nimeni, mai bine să se întâmple ceva decât să rămân cu o groază..nu-i bine pentru mine. (NEINTELIGIBIL)
TRĂILĂ: Sper să fie clarificat cât mai repede posibil. Mie mi-a fost frică și i-am transmis șefului că mi-a fost frică o perioadă și de asta l-am bătut la cap , că dacă plecați în perioada aia nu mai veneați înapoi și prietenii lui au promis că suntem oameni sănătoși la cap.

CITEȘTE ȘI: Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu: “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”

FEMEIE: Eu v-am zis că nu sunt motive, nu știu cum au ajuns ei acolo.
FEMEIE: Pe mine nu m-a lăsat 3 zile da păi 30 de zile. Nu există, pe mine una nu mă apără nimeni, ca să știi.
TRĂILĂ: I-am zis așa, dacă chiar face chestia asta și el pleacă și nu mai vine înapoi există soluții (NEINTELIGIBIL)
FEMEIE: Eu nu sunt conștientă că lucrurile s-ar fi agravat. Niciodată nu m-ar fi apărat nimeni în cazul ăsta, mai ales acești așa ziși parteneri ai mei cu care mi-am încheiat socotelile. Relațiile pe care le-am făcut vizavi de fabrică..aveam 4 firme care s-au închis.
FEMEIE: Este gravă situația, nu mă mai plâng, nu mai vreau, perioada asta care nu e lungă, e nasol. Am hotărât să vină să facă firma, să plătească prejudiciu, măcar asta e o veste bună. 

Articolul precedentSebastian Burduja, prima declarație acidă în campanie: „Candidez pentru că vreau ca bucureştenii să nu aleagă răul cel mai mic”
Articolul următorDovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel. Mafia care a sufocat țara, demascată de Anca Alexandrescu