Ludovic Orban a explicat de ce nu o mai vrea pe Renate Weber în funcția de Avocat al Poporului. Liderul PNL a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Weber, pe care o vede vinovată pentru că CCR i-a respins unele dintre sesizări, dar și pentru că a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor.

Totodată, președintele Camerei Deputaților o acuză pe Renate Weber de ”conduită partizană”.

”Pe toată atitudinea Avocatului Poporului în perioada de când a fost numită în funcție. Pe faptul că a generat excepții de neconstituționalitate la Curtea Constituțională, care au fost respinse de CCR, pe atitudinea pe care a avut-o în perioada pandemiei, care a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor și pe conduita partizană pe care a avut-o față de procesul de legiferare și față de proiectele de legi adoptate de Parlament ”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban anunță desființarea rapidă a pensiilor speciale ale parlamentarilor: ”Le introducem în primul plen”
Articolul următorVlad Voiculescu în Parlament: ”Autorii directi ai dezastrului din sanatate sunt PSD si mafia pesedista”