Prinsi in vâltoarea localelor și excedati de lupta politica, am pierdut din vedere pericolul constant de infectare cu teribilul Covid 19. Astăzi, la nivel national am depășit pragul psihologic de peste 2000 noi cazuri in 24 de ore, 33 decese și 550 de pacienți internați la Terapie intensiva.
 
In spitalele din București nu mai sunt locuri in spitalele destinate luptei cu pandemia, fiind înregistrate peste 400 de persoane, iar la nivel national, peste 55% dintre paturile de la ATI sunt deja ocupate.
 
Coronavirusul lovește masiv și in clasa politica. Liderii PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat miercuri după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii din Sălăj, care ulterior au fost confirmați pozitiv. Acum Stănescu și Ciolacu sunt in izolare în așteptarea rezultatului.
 
Avem și o veste buna pentru România. In primul raport al Comisiei Europene privind situația statutului de drept, țara noastră nu mai este vedeta negativă, fiind devansata de Ungaria și Polonia.
 
Și in sfârșit, potrivit datelor parțiale ale BEC, in urma scrutinului de Duminica, cele mai multe voturi le-au obținut liberalii, peste 2,3 milioane, iar în alianțe, PNL a obținut peste 2,6 milioane de voturi. PNL este urmat de PSD și de Alianța USR-PLUS.
 
Despre toate aceste și alte grozavii dâmbovițene vom discuta cu Ciprian Ciucu, Iulian Chifu, Raul Patrascu de la Spitalul Județean Timișoara și consultantul economic Constantin Rudnischi.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRezultate finale BEJ- PNL, câștigător în Prahova
Articolul următorCîțu are vești bune din economie: ”Am performat mult mai bine decât se așteptau agențiile de rating și Comisia Europeană”