Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, că PNL discută în continuare cu USR-PLUS pentru stabilirea unor candidaţi comuni la primării. El a precizat că, indiferent de decizia luată, PNL nu va ataca USR în campanie. 

“Continuăm discuţiile, indiferent care va fi forma de înţelegere, din punctul nostru de vedere important este să ne concentrăm eforturile pe câştigarea primăriei capitalei şi evident a cât mai multor primării de sector (…) Ne-am dori să ne înţelegem, dar indiferent de ce formă de înţelegere va exista, din punctul nostru de vedere nu va exista niciun atac împotriva USR-PLUS în toată perioada campaniei şi dacă vom putea susţine un candidat care are şanse mai mari, că e din PNL, că e din USR-PLUS, până la urmă în direcţia aceea ne vom îndrepta, pentru că obiectivul nostru este să eliberăm Bucureştiul de o guvernare catastrofală”, a afirmat Orban.

Liderul PNL a mai spus că au fost validaţi candidaţi comuni deja în Zalău şi Galaţi şi mai sunt în analiză trei-patru municipii reşedinţă de judeţ.

“La Constanţa noi deja am luat decizia. Am făcut o cercetare sociologică foarte amplă, avem un candidat, Virgil Chiţac, care a fost foarte aproape de câştigarea alegerilor data trecută, care acum stă bine, beneficiază de încredere şi are prima şansă să câştige”, a mai spus Orban.

Articolul precedentAnunț uriaș al președintelui Iohannis: România a obținut 80 de MILIARDE de euro!
Articolul următorGabriela Firea, acuzată că face jocuri politice pe sănătate bucureștenilor