PNL Dâmbovița anunță că îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, la congresul din acest an. Decizia a fost luată duminică cu unanimitate de voturi. Filiala este codusă de un apropiat al lui Orban, deputatul Virgil Guran.

„Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița, întruniți în ședință în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susțină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal, care va avea loc în cursul acestui an.

Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița consideră că realegerea lui Ludovic Orban în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal reprezintă garanția stabilității în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condițiile în care Partidul Național Liberal face parte din coaliția aflată la guvernare, într-un context deloc ușor”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSecretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a anunțat cine destabilizează cu adevărat România
Articolul următorDeputata PNL Violeta Alexandru anunță un proiect de lege privind introducerea semnăturii electronice în relaţiile de muncă