Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este susţinut de liberalii din judeţul Hunedoara pentru un nou mandat în fruntea aceste formaţiuni politice, decizia fiind luată în unanimitate de către Biroului Politic Judeţean al formaţiunii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu.

Ea a precizat că filiala judeţeană Hunedoara a PNL este una dintre primele din ţară care şi-a exprimat susţinerea faţă de Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

“Preşedintele Ludovic Orban este preşedintele care, în decursul celor patru ani în care a condus Partidul Naţional Liberal, a câştigat mai multe rânduri de alegeri. Împreună cu preşedintele Ludovic Orban am reuşit să preluăm guvernarea României – e adevărat, într-un an extrem de dificil, dar iată că l-am trecut cu bine – şi România se găseşte astăzi într-o situaţie economică echilibrată, se află azi în plină campanie de vaccinare (împotriva COVID-19 n.r.) şi oarecum protejată de riscurile pandemice”, a spus deputatul PNL.

Ea a menţionat că nu a fost stabilit un calendar al Congresului PNL, iar numărul delegaţilor la acest eveniment va fi în concordanţă cu cel al membrilor de partid din filiala judeţeană.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Cîțu: ”Am cerut continuarea vaccinării in forță și creșterea numărului de paturi la ATI la 1.600”
Articolul următorIa pastila SRS! Sunt terorist sau antiterorist? Sau și și? Sau nici nici?