Filiala PNL Sector 5 a votat, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL, se arată într-o postare a organizaţiei. Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, a afirmat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

”Partidul Naţional Liberal, filiala Sector 5, a votat în această seară, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL. Întruniţi în şedinţă extraordinară, membrii PNL Sector 5 au acordat preşedintelui Dan Meran mandat să voteze întrunirea Consiliului Naţional al PNL pentru convocarea unui congres extraordinar, în vederea alegerii unui nou preşedinte”, se arată în postare, relatează News.ro.

“Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, care să se bucure de o cotă de încredere ridicată, nu doar în rândul membrilor PNL, ci şi în rândul tuturor românilor. Pentru acest motiv, Filiala PNL Sector 5 a considerat că este necesară o schimbare la nivelul conducerii partidului, încredinţându-mi în această seară mandat pentru a solicita declanşarea alegerilor în PNL”, a declarat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSecretarul general al PNL, Dan Vîlceanu: ”Dacă în urma acestor discuții, Florin Cîțu va considera că trebuie să își dea demisia și-o va da. Nu e niciun fel de problemă”
Articolul următorFlorin Cîțu nu comentează o eventuală demisie de la șefia PNL: „Discutăm când avem documentele” – Ședință de urgență la PNL