Cei care doresc să se vaccineze anti-COVID pot, începând din acest weeekend, să se prezinte doar cu buletinul şi fără programare, a declarat, miercuri, premierul Florin Cîţu.

“De vineri, din acest weekend, putem să ne vaccinăm oriunde în centrele Pfizer şi Moderna doar cu buletinul, fără niciun fel de programare. Astăzi a fost problemă cu prea multe persoane care au încercat în acelaşi timp, vreo 40.000 de persoane. Este o platformă pe care am făcut-o anul acesta, nu este perfectă. Îmi cer scuze pentru cei care au avut de aşteptat”, a afirmat prim-ministrul, după şedinţa de Guvern, conform Agerpres.

Premierul Florin Cîțu spune că dacă s-ar putea, s-ar vaccina din nou, dar nu se poate.

„Dacă s-ar putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”, spune Florin Cîțu.

El spune că va încerca să ajute campania de vaccinare.

„Da, voi fi prezent (la primul maraton de vaccinare anti-COVID-19 – n.r.), voi fi și nu numai acolo. Voi fi prezent la mai multe centre de vaccinare. Voi merge și la companii care vor avea centre de vaccinare. Voi fi în perioada următoare la multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania”, conchide premierul.

Florin Cîțu s-a vaccinat pe 16 ianuarie cu prima doză la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu, eurodeputat: “Comisia Europeană a propus relaxarea restricțiilor privind călătoriile neesențiale către UE”
Articolul următorRaluca Turcan: ”Am avut un şoc să constat cu cine vrem noi să facem asistenţă socială în România”