Nicolae Ciucă – premierul României a fost întrebat, marţi, înaintea şedinţei coaliţiei de guvernare, despre implementarea certificatului verde la locul de muncă. Acesta a spus că este de acord ca Parlamentul să dezbată şi să aleagă cea mai bună variantă.

„Au fost discuţii aseară. În momentul de faţă, este un proiect de lege în dezbatere la Camera Deputaţilor şi s-a luat în discuţie să se iniţieze un alt proiect la iniţiativa ministrului Sănătăţii (…) Din discuţiile avute cu domnul ministru al Sănătăţii, este vorba despre introducerea unor elemente de timp, care să fie stabilit în funcţie de indicatorii de incidenţă şi ar exista o claritate în aplicarea lui”, a declarat premierul.

Întrebat dacă ar fi de acord ca certificatul verde să nu se aplice permanent, Nicolae Ciucă a precizat: „Asta am discutat şi am solicitat domnului ministru să avem partea acesta de aplicabilitate a lui dependentă de indicatorii de incidenţă”.  

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentViceprimar dat afară dn Primărie, cu tot cu birou, și pus să lucreze în condiții insalubre
Articolul următorNelu Tătaru: Sistemul medical din România e un sac fără fund… Dacă nu facem urgent modificări, NU vom obține nimic!