Guvernul a fost performant, iar rotaţia guvernamentală se va face ca în protocolul coaliţiei, le-ar fi spus Nicolae Ciucă liderilor de filiale liberali, prezenția la întâlnirea de la Vila Lac, arată surse din PNL.

Conform surselor citate, Ciucă a spus că PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului său de preşedinte de partid şi a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a promis.

De asemenea, liderul liberal a evidenţiat că PNL nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice, mai arată sursele menţionate.

Guvernul a fost performant, având cel mai bun procent de absorbţie a fondurilor europene, în context economic grav.

“Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur”, a mai transmis premierul, potrivit surselor liberale.

Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta strategia politică şi priorităţile parlamentare la început de an, au precizat, pentru AGERPRES, surse din partid.

Luni, Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, începând cu ora 11,00, în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor. De asemenea, grupurile parlamentare reunite ale PNL vor avea o şedinţă de la ora 18,00 în prezenţa preşedintelui partidului, premierul Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis și Nicolae Ciucă, felicitări pentru noul președinte al Cehiei – Petr Pavel
Articolul următorUn general-cheie a plecat din sistem – DECRETELE semnate de președintele Iohannis