Premierul Ludovic Orban a primit, joi, rezultat negativ și la al doilea test COVID, ceea ce înseamnă că poate ieși din izolare, pentru a-și relua activitatea la Palatul Victoria. Orban a făcut al doilea test COVID după ce a avut contact direct cu o persoana infectată. 

”Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, potrivit comunicatului oficial al Guvernului.

Premierul s-a testat prima dată în regim de urgență la început de săptămână, urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, pe 4 octombrie, la testul pentru noul coronavirus. 

Deși rezultatul testului său a ieșit negativ, Orban și-a anulat toate întâlnirile și a rămas în izolare. Din câte se știe până acum, premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentJocuri de putere cu Oreste Teodorescu, astăzi de la ora 23:00
Articolul următorPandemia, conspiraționiștii și eternii idioți utili