Premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise, se precizează într-un comunicat al Guvernului.

 

Amenda vine după ce în spaţiul public a apărut o fotografie făcută într-un birou din Palatul Victoria cu Ludovic Orban şi mai mulţi oficiali care nu poartă măşti şi fumează în interior. Conform informaţiilor care au circulat în mediul online, întâlnirea ar fi avut loc de ziua premierului Orban.

“Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate, trebuie aplicate sancţiunile stabilite de lege, fără a face distincţie”, menţionează comunicatul guvernamental.

 

Scrie Realitatea.net

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentReacția la fotografie virală: Un moment de relaxare după ce au obţinut 33 miliarde de euro de la UE. Ar fi fost mai bine să servească fiecare câte o felie de colivă, pe stilul PSD?
Articolul următorNelu Tătaru, la Realitatea PLUS: Avem o pantă descendentă pentru epidemia de SARS-CoV-2