Ludovic Orban este de părere că, împreună, PNL și USR-PLUS au un procent de popularitate de peste 50% în Capitală, unde cele trei formațiuni au convenit să candideze cu o formulă comună construită în jurul lui Nicușor Dan.

„Nicușor Dan este candidat independent. El reprezintă în egală măsură și PNL, și pe cei din Alianța USR-PLUS. Împreună avem peste 50%. PNL cu USR-PLUS în București, împreună, avem peste 50%. Obiectivul nostru este să menținem această înțelegere, s-o consolidăm, să existe armonie, să transmite mesajele pentru că avem oameni de calitate, avem buni profesioniști, care au pregătit soluții cât se poate de benefice pentru creșterea calității vieții în București. Să ne concentrăm pe transmiterea acestor soluții și, mai ales, să ne determinăm fiecare partid alegătorii să vină la vot și să voteze cu candidații pe care i-am hotărât”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL, duminică seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Articolul precedentPremierul Orban: PSD e ultimul partid care are dreptul să depună o moțiune
Articolul următor100% TU DECIZI! Mihai Sandu Niță, mandat de 8 luni plin de scandaluri. Clanurile care au capturat PSD Ilfov