Premierul Ludovic a declarat, marți, că dacă ar vedea cum este într-o secție ATI pentru COVID, românii ar purta mască de protecție și când dorm noaptea.

„Oricine ar vedea o sectie de terapie intensiva cred ca si-ar pune masca si noaptea. Protejarea e mult mai usoara decat sa treci prin boala”, a declarat Ludovic Orban.

Un număr de 8.262 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 31.082 de teste la nivel naţional, informează, marţi, Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.

Până marţi, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Un număr de 253.244 de persoane au fost declarate vindecate.

Potrivit GCS, până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 3.733.410 de teste. Dintre acestea, 31.082 au fost efectuate în ultimele 24 de ore – 18.868 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 12.214 la cerere.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele Iohannis: ”Felul în care PSD a tratat sistemul de sănătate a dus aproape la falimentul acestui sistem”
Articolul următorAmbasadorul SUA la București: ”Zilele de corupţie, crimă şi trafic de persoane s-au terminat în România”