Președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit vineri președintelui SUA Joe Biden pentru trimiterea trupelor americane în România.

„Salut vizita în România în acest moment crucial pentru securitatea euro-atlantică. Asistăm la deteriorarea accentuată a situației de securitate în apropierea flancului estic. Nu e doar o criză regională, ci afectează securitatea întregului spațiu euro-atlantic. Vizita dvs. are loc în momentul sosirii în România a celor 1.000 de militari americani, cărora le urez bun-venit. Aceste două evenimente sunt o dovadă clară a sprijinului NATO și SUA pentru securitatea României. Mulțumesc o dată în plus președintelui Biden pentru această demonstrație fără echivoc a solidarității SUA. Vă mulțumesc și dvs. pentru implicarea constantă și susținerea acestui obiectiv esențial”, a spus Klaus Iohannis, într-o conferință comună cu Jens Stoltenberg.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîţu: Și mie mi-ar fi uşor să vin să spun că din martie nu mai avem restricţii. Am putea să promitem şi noi lucruri care nu se pot face, dar preferăm să nu-i minţim pe români
Articolul următorVIDEO Klaus Iohannis: România este foarte bine apărată şi are toate garanţiile de securitate