Preşedintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă seara, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere care a avut loc la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, el transmiţându-le creştinilor care sărbătoresc Paştele catolic sărbători fericite, în linişte în pace, cu familia şi cu prietenii.

Preşedintele Klaus Iohannis a sosit împreună cu soţia sa, sâmbătă seară, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, unde are loc slujba de Înviere.

Înainte de a intra în lăcaşul de cult şeful statului a transmis un scurt mesaj creştinilor catolici, care serbează duminică Paştele: ”În această seară, doresc tuturor creştinilor care sărbătoresc acum, astăzi şi mâine, Înviererea, sărbători fericite, în linişte în pace, cu familia şi cu prietenii”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis cu ocazia sărbătoririi Paştelui de către creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, că nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie.

”Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină”, a mai afirmat preşedintele.

Sursa: Newsinn

Articolul precedent31 martie 2024. România a intrat în Schengen pe cale aeriană și maritimă. De ce controale scapă românii în aeroporturi: noi date
Articolul următorLucian Bode: “Cei mai mari pași către Schengen au fost făcuți de guvernările liberale din ultimii ani”