Joe Biden se întâlnește săptămâna viitoare cu președintele Klaus Iohannis în Polonia. Liderul de la Casa Albă face o vizită de trei zile la Varșovia, unde se va întâlni cu liderii NATO de pe flancul estic.

Totul după ce, Biden a ajuns de urgență la spital pentru un control medical amănunțit. Actualul lider de la Washington vrea un nou mandat și intenționează să candideze la alegerile din 2024, chiar dacă sănătatea acestuia s-a degradat în ultimii 3 ani.

Opoziția republicană folosește tema sănătății lui Biden în campania electorală de ceva timp. Nikki Haley, cea care tocmai a intrat în cursa pentru 2024, a cerut teste de aptitudini mintale pentru orice politician ales cu vârsta de peste 75 de ani.

Controlul medical este o etapă crucială pentru candidatul democrat, scrie presa internațională. Reprezentanții administrației de la Washington au anunțat că acest raport medical al președintelui va fi făcut public.  

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentClubul de Presă reclamă un grav atentat
Articolul următorGiurgiu. Ministrul Digitalizării a marcat Ziua Naţională a Lecturii alături de elevii din Floreşti, la Conacul Drugănescu