Deputatul Alexandru Popa, care este și președintele organizației județene Brăila a PNL, a transmis printr-un comunicat de presă că în ultima perioadă comportamentul primarului comunei Gropeni, Stan Malinche, l-a făcut să ia decizia de a propune la următoarea ședință a Biroului Politic Județean retragerea sprijinului politic pentru acesta. Popa spune că decizia nu va fi a sa, ci a întregii conduceri PNL Brăila, însă votul său va fi în sensul retragerii sprijinului politic.

”La acest moment domnul primar nu deține nicio funcție de conducere în cadrul Organizației Județene PNL Brăila, are calitatea de simplu membru. În ceea ce privește calitatea de primar, aceasta și-a câștigat-o în urma votului cetățenilor din comuna Gropeni, eu nu am contribuit în niciun fel la această alegere a sa.
Regret faptul că domnul Malinche a considerat de cuviință să se manifeste într-un mod care nu-l onorează,  prin comentariile sale jignitoare la adresa unei ziariste, pe care le-a postat pe o rețea de socializare. Acesta este un comportament inacceptabil. Ca președinte al PNL Brăila, îi cer scuze public ziaristei respective, pe care o cunosc și care știu că nu merita să fie tratată în acest mod” spune Alexandru Popa.

Primarul din Gropeni a apărut în atenția publică în septembrie anul trecut, în seara dinaintea congresului PNL, în timp ce edilul era cazat la un hotel din București. Provocat de tânăra “candidată” la postul de funcționar, edilul s-a dezbrăcat în fața camerei. Cazul său a revenit în atenție după ce un alt primar liberal, de la Călimănești, județul Vâlcea, a fost implicat într-un scandal asemănător.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila