Deputatul liberal Cristian Buican lansează un atac la adresa ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre care spune că blochează economia unui întreg județ, dar și ruta spre vacanțe a milioane de români, prin sistarea traficului pe Valea Oltului.

„Ministrul Transporturilor, dl. Grindeanu, tratează cu aroganță pe toți romanii si prin anunțarea închiderii DN 7 cu doar câteva zile înainte, dar cel mai mult suferă vâlcenii si economia si așa precara a acestui județ, care se bazează în mare parte pe turism.
Pentru a găsi soluția cea mai bună ar fi trebuit să existe dialog cu asociațiile transportatorilor, cu asociațiile din turism și reprezentanții domeniilor economice afectate însă ministrul transporturilor, prin comportamentul său, pare Dumnezeu, nu un cetățean numit într-o funcție publică, pe o perioada determinată, să slujească interesele cetățeanului.
Detașarea fata de problemele din infrastructura de transport o demonstrează și lipsa de interes a ministrului fata de DX12 Găneasa – Țigveni care e în pericol sa nu fie realizat din cauza întârzierii studiului de prefezabilitate.
Amintim ca Drumul Ganeasa – Tigveni este esențial pentru economia județului Vâlcea dar și pentru transportul intre Oltenia și Transilvania care suferă foarte mult în ultimul timp.
Așteptăm cu nerăbdare ca dl. ministru sa „se coboare” printre noi și sa fie mai receptiv la nevoile cetățenilor și ale economiei românești”, scrie Buican pe Facebook.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSenatorul liberal Liviu Brătescu le bate obrazul PSD-iștilor: Au fost atacuri inadmisibile la adresa PNL și a președintelui PNL
Articolul următorMARCEL BOLOȘ DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU CONTABILII: AU RECUNOSCUT ŞI DUMNEALOR NEVOIA IMPERIOASÃ DE A INTRODUCE INSTRUMENTE MODERNE DIGITALE PENTRU COLECTAREA TVA