Prim-vicepreședintele PNL Buzău, candidat la o funcţie de consilier judeţean, a anunțat că este infectat cu noul coronavirus și le transmite tuturor celor care au intrat în contact cu el să-și facă teste.

Ionuț Iuga a făcut anunțul chiar pe rețelele de socializare. El a explicat că a fost despitat pozitiv la un test de rutină și îi roagă pe toți cei care au intrat în contact cu el să se ducă la DSP sau UPU. 

Polticianul a precizat că nu are simptome și că s-a autoizolat.

Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice.
Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap.
Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident.
Sănătate multă vă doresc!
Aveți grijă de voi!” a scris Ionuț Iuga pe pagina sa de socializare.
Articolul precedentVIDEO 18:00 Noi dezvăluiri ale procurorului “Portocală”. Cum își “turna” Cosma Jr. adversarii
Articolul următorMinistrul Cîțu: PSD-știi au acţionat ca nişte criminali şi acum, dintr-odată, îi interesează sănătatea oamenilor și vor amânarea alegerilor