PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică, afirmă deputatul PNL Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, despre propunerea PSD de introducerea de noi taxe și impozite și de scăderi de contribuție.

„Vreau să aduc o clarificare legată de dezbaterea publică din ultimele zile legată de introducerea de noi taxe și impozite în perspectiva rotativei premierilor. Aș vrea să spun răspicat că eu cred că PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică. Vorbește simultan de creșteri de taxe, dar și de scăderi de contribuție, într-un context economic fragil”, spune Raluca Turcan.

Ea afirmă că „toate aceste speculații nu fac decât să-i afecteze pe români” și că „soluția sănătoasă și sustenabilă pe termen mediu și lung” pentru scăderea contribuțiilor este creșterea numărului de angajați.

„Solicit tuturor celor care nu se pot abține și lansează în dezbaterea publică speculații ca înainte de anunțul oricărei modificări de fiscalitate să prezinte și un plan de creștere a numărului de angajați”, încheie Turcan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan, despre scandalul OMV Petrom: “Dacă statul nu va reuși să aplice încasarea taxei, cineva trebuie să răspundă”
Articolul următorMarcel Boloș îi liniștește pe românii nevoiași: “Pachetele cu alimente vor ajunge la toată lumea”. Care este situația voucherelor pentru plata facturilor la energie