Prim-vicepreşedintele PNL – Rareş Bogdan a declarat că Alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari.

Rareş Bogdan a declarat, vineri, la Iaşi, că PSD şi PNL şi-au asumat să obţină minim 17 europarlamentari.

„Alianţa PSD-PNL va avea minimum 17 europarlamentari, este asumarea celor două partide. Eu vă spun că după redistribuire nu cred că avem probleme să obţinem 20 de mandate. Nu este o asumare a coaliţiei, este o asumare a lui Rareş Bogdan. Văd că lumea înţelege ce înseamnă forţa de negociere în Parlamentul European, se uită şi vede calitatea oamenilor de pe lista PSD-PNL. Eu cred că nu vom lua doar 17 mandate, ci putem merge spre 19 sau 20 dacă lucrurile merg aşa cum au început”, a declarat Rareş Bogdan.

„Dacă nu făceam această comasare şi dacă oamenii nu înţelegeau ce înseamnă fondurile europene pentru dezvoltarea României puteam avea doi sau trei extremişti pro-ruşi din SOS, sau opt-nouă extremişti din zona AUR. Vă spun că SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în Parlamentul European, iar AUR nu va lua mai mult de cinci-şase europarlamentari”, a afirmat europarlamentarul Rareş Bogdan.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentLucian Bode: “Cei mai mari pași către Schengen au fost făcuți de guvernările liberale din ultimii ani”
Articolul următorCătălin Cîrstoiu, despre Cătălin Drulă: Cred că nu îl știe nimeni, dar emite opinii foarte incorecte și neadevărate