Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a explicat de ce vrea PNL candidat propriu la președinție și la Primăria Capitalei.

“PNL nu renunţă la a avea candidat la preşedinţia României, cum PNL consider că nu trebuie să renunţe la a avea candidat la Primăria Capitalei, şi vă spun şi de ce.

Pentru că un candidat al PNL poate să rupă voturi masiv din votanţii domnului Nicușor Dan. Un candidat PSD riscă, în cazul votanţilor PNL, să îi trimită în braţele lui Nicușor Dan şi nu este de dorit acest lucru, pentru că domnul Nicușor Dan este o calamitate pentru Bucureşti şi ar fi un dezastru ca domnia sa să mai continue să conducă Bucureștiul”, a spus Rareș Bogdan.

„Este exclus să-l sunținem la Primăria Capitalei și nu pentru că am avea o problemă cu persoana Nicușor Dan. Avem o problemă cu modul în care Nicușor Dan administrează Capitala în acest moment. Este lipsit de viziune, este haotic, nu știe deloc management, chiar dacă e, probabil, un om de bună-credință. Nimeni nu îi contestă calitățile de ONG-ist foarte bun”, a precizat Bogdan.

Vrea încă un mandat de europarlamentar

“PNL şi PSD nu îl sondează nici pe Dan Motreanu, nici pe mine. Noi dorim să continuăm activitatea la Bruxelles şi la conducerea PNL.

Nu intră în intenţiile mele, nici măcar de a intra în sondajele pe care PNL şi PSD le fac. Dacă alte formaţiuni politice au făcut asta, au făcut-o pe propria răspundere. Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la Primăria Bucureşti, sau la vreo primărie de sector, sau de a intra în administraţia publică locală, în acest moment. Doresc să continui activitatea de reprezentare a României la nivelul Parlamentului European (…).

PNL îl are pe Sebastian Burduja, va încerca și alte variante, dar în niciun caz eu sau Dan Motreanu”, a concluzionat Rareș Bogdan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă: Problema transnistreană are nevoie de o soluţie paşnică şi durabilă
Articolul următorVIDEO. Nicolae Ciucă, lansare de candidați în Moldova. Cum s-a dezvoltat regiunea în mandatul liberalilor