Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, la Cluj, că nu comentează ”declarațiile celor din opoziție”, întrebat fiind cum comentează acuzațiile lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al sănătății, care a spus vineri că șeful guvernului ar fi ajuns ”primul epidemiolog al țării”.

”Nu comenetez declarațiile, vă dați seama cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi, nu aș avea timp (…) Opinii personale nu comentez. Dar aș vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliția funcționează, ieri a fost un prim pas important, am avut o ședință de guevrn, în care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nicio problemă”, a spus Cîțu, care a revenit cu precizarea că ”nu comentez declarațiile unei persoane care acum este în opoziție”.

Întrebat cum comentează declarația lui Vlad Voiculescu despre ”epoca epolețilior”, despre care spunea că a crezut că a trecut, Cîțu a declarat: ”Sunt acuzații pe care le aud în Parlament de foarte multe ori, dar de la opoziție. ”

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan: ”USR PLUS și UDMR sunt cei mai buni parteneri posibili pentru PNL. Un guvern minoritar trebuie evitat și orice sprijin al PSD exclus”
Articolul următorRealitatea de lângă tine: cazul social al familiei Medeleanu. Micuții care cer șansa să meargă la școală