De Ziua Națională, a avut loc și controversata recepție de la Palatul Cotroceni. Față de alți ani, evenimentul din acest an oferit de președintele Iohannis a avut loc de la ora 14, asta, însă, în condițiile în care în anii trecuți recepția avea loc seara. Sute de oameni au fost prezenți, dar cea mai evidentă a fost lipsa altora. Președinții partidelor de opoziție, George Simion și Cătălin Drulă, nu au fost invitați. 

“Cu prilejul Zilei Naționale, vă mulțumesc pentru că purtați România în suflet și, cu pasiunea, dedicarea și implicarea voastră, sunteți forța care determină progresul și bunăstarea întregii noastre societăți! (…) La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”.

Așa a început recepția de Ziua Națională la Cotroceni.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat premierul Marcel Ciolacu, Patriarhul Daniel și fostul președinte al României Emil Constantinescu.

La recepție trebuia să participe și primarul Capitalei, Nicușor Dan. Dar, pentru că a întârziat, edilul nu a mai fost lăsat să intre. Afară, a fost ținta întrebărilor.

Sursa: Newsinn

Articolul precedent1 Decembrie la Realitatea PLUS – Sărbătoare unică a identității naționale și suveranismului
Articolul următorIohannis, mesaj de Ziua Națională: 2024 va fi un an hotărâtor pentru România viitorului. Să rămânem vigilenți în fața curentelor extremiste