Stelian Dolha, care a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din partea Alianței PNL USR PLUS, dar și pe lista de consilieri județeni, a fost numit din nou în funcția de prefect al județului, în urma ședinței de Guvern care a avut loc joi, renunțând astfel la mandatul de consilier județean.

 

 

Hotărârea de Guvern adoptată în ședința din 1 octombrie prevede ”exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bistrița-Năsăud de către domnul Dolha Nechita-Stelian”.

Dolha a demisionat din funcție la începutul lunii august pentru a putea intra în cursa electorală pentru alegerile locale. În acest interval, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a fost condusă de subprefectul Eugen Curteanu.

La alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Stelian Dolha a fost votat de peste 44. 500 de bistrițeni, obținând un scor de 35%, el fiind devansat însă de Radu Molodvan, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud, care a obținut 51,75% din voturile electoratului din județ.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentAcuzații de fraudă în fieful lui Ionel Arsene / Mugur Cozmanciuc (PNL): O reluare a votului ar arăta realitatea!
Articolul următorAcuzații de fraudă în fieful lui Ionel Arsene / Mugur Cozmanciuc (PNL): O reluare a votului ar arăta realitatea!