Liberalul Stelian Dolha şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, din partea Alianţei PNL – USR – PLUS. De asemenea, PNL şi-a depus lista de candidaţi pentru funcțiile de consilieri judeţeni.

 

 

Stelian Dolha a declarat, luni, într-o conferință de presă, că s-a decis să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, deoarece s-a săturat ca, timp de 8 ani de zile, județul “să fie o feudă roșie, politizată cap-coadă”.

“M-am decis să candidez pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, renunțând la funcția de prefect, din mai multe motive. M-am săturat ca județul Bistrița-Năsăud, timp de 8 ani de zile, să fie o feudă roșie, politizată cap-coadă. În cele 8 luni în care am fost prefect al județului Bistrița-Năsăud mi-am dat seama că instituțiile noastre sunt căpușate politic. Instituțiile din județul Bistrița-Năsăud sunt pline de nepotism și de oameni care au un singur criteriu – carnetul de partid roșu. Cu astfel de oameni nu o să putem să facem niciodată administrație sau performanță administrativă. Cu astfel de oameni nu vom putea face niciodată administrație, performanță administrativă. Oamenii care au performanțe, care se pricep să facă administrație, copiii noștri pe care îi punem să învețe și să aibă rezultate bune la învățătură, nu au acces în aceste instituții publice pentru că nu au girul celui de la etajul al doilea (n.r. – Radu Moldovan). (…) M-am decis să candidez pentru că județul Bistrița-Năsăud nu are viziune, pentru că astăzi suntem un fel de Teleorman al Transilvaniei sau un fel de Vaslui al Transilvaniei deoarece avem cele mai mici salarii”, a spus Stelian Dolha.

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS a făcut și o promisiune locuitorilor județului Bistrița-Năsăud.

“În patru ani de zile, gazul ajunge în fiecare casă din județul Bistrița-Năsăud. Și îmi pun mandatul pe masă! Atât! Duc gazul în 4 ani”, a afirmat Dolha.

Iată și lista candidaților PNL pentru funcțiile de consilieri județeni: Nechita Stelian Dolha, Robert Sighiartău, Sorin Hognogi, Grigore Țiolan, Sorin Mititean, Ioan Dedean-Bortăș, Samuel Coman, Ovidiu Florean, Octavian Ganea, Florin Moldovan, Ioan Zăgrean, Gheorghe Scuturici, Cristian Cârlig, Marius Marica, Viorica Calo, Marin Rus, Doru Rus, Călin Sbârciu, Doina Sigmirean, Alin Cristea, Alin Ionuțiu, Gheorghe Hognogi, Cosmin Wechter, Mihai Mureșan, Teodor Hășmășan, Alexandru Pop, Dorin Vlașin, Bogdan Rusu, Roxana Pașc, Elena Pop, Mihai Scridonesi, Doru Sas, Ionel Ropan, Marian Forogău, Sorin Avram, Octavian Cicșa, Nicolae Timbușiu, Login Guzu.

Imagine

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentVIDEO Eugen Pîrvulescu: Oamenii s-au săturat de minciună. PNL vrea să facă ordine în județul lui Dragnea
Articolul următorEXCLUSIV – VIDEO INTERVIU MARATON cu procurorul Mircea Negulescu: primele declarații de la reținere. Alegerile, dinamitate!