Mutare bombă pregătită de PNL, în contextul negocierilor de luni, de la Palatul Cotroceni. La o ședință de urgență a BEX care a avut loc vineri după-amiază, s-a discutat o eventuală “flexibilizare” a mandatului, una dintre variante fiind ca liberalii să nu-l mai propună pe Florin Cîțu.

“Partidul Național Liberal a decis în ședința  Biroului Executiv Național de azi că, în eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL pentru funcția de prim-ministru la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. 

În eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a nu se prezenta cu o propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni”, a  transmis PNL, potrivit Realitatea Plus.

Sursele din partid au indicat că strategia ar fi ca, prin refuzul de a face o nominalizare, PNL ar vrea să lase PSD și USR Plus să facă nominalizări de premier.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDan Motreanu: “Susțin măsurile de sprijin suplimentare pentru sectorul vitivinicol și pentru sectorul fructelor și legumelor, adoptate recent de către CE”
Articolul următorDezvăluiri incredibile despre pușculițele și sponsorii președintelui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00