Omul de afaceri Valentin Resmeriţă, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Focşani din partea PNL, s-a întâlnit recent cu unul dintre cei mai prestigioși agenți antidrog din Statele Unite, implicat activ în prinderea multor traficanți periculoși, inclusiv El Chapo şi Pablo Escobar. Discuțiile au vizat modele de campanii și acțiuni pro-active de prevenire și de conștientizare privind pericolul reprezentat de stupefiante.

Mike Vigil, fostul șef al Operațiunilor Internaționale Antidrog (DEA) din Statele Unite ale Americii, este unul dintre cei mai prestigioși agenți antidrog, recunoscut pe plan internațional pentru activitatea sa în combaterea traficului de droguri. Este, totodată, unul dintre cei care a avut o contribuție importantă la prinderea multor traficanți periculoși, printre care se numără și El Chapo şi Pablo Escobar.
 
“Discuțiile noastre au fost despre modele de campanii și acțiuni pro-active de prevenire și de conștientizare privind pericolele la care se expun cei care consumă substanțe periculoase.
 
Îi mulțumesc călduros lui Mike pentru că a acceptat propunerea de a colabora și de a fi consilierul meu pe problematici privind : combaterea drogurilor, combaterea traficului de droguri și protejarea tinerilor de acest flagel.
 
Sunt onorat să pot primi sfaturi și sugestii de la un om cu experiența recunoscută internațional, idei care sunt bine venite la nivelul municipiului Focșani și județului Vrancea”, a scris pe Facebook omul de afaceri Valentin Resmeriţă, candidatura la Primăria Focşani din partea PNL.
 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă, în vizită la SNSPA. Președintele PNL s-a întâlnit cu rectorul Remus Pricopie
Articolul următorMinistrul Raluca Turcan: Sectorul cultural va beneficia de o finanțare suplimentară de cel puțin 3 milioane de lei anual