Veste bună pentru elevii din județul Teleorman! Senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu, dă asigurări că înainte de începerea anului școlar se vor achiziționa containere sanitare pentru copii și că aceștia vor putea începe școala în condiții de siguranță. 

“S-au achiziționat niște containere sanitare, provizoriu, pentru câteva luni, să trecem și de această iarnă. Aceste containere sunt prevăzute, cu toalete, și apă curentă. (..) Putem să achiziționăm tablete. Eu pot să-i asigur pe toți copiii din Teleorman că vor avea condițiile legale și de igienă, în așa fel încât să-și desfășoare cursurile normal,” a afirmat senatorul liberal, candidat la șefia CJ Telșeorman.

Pîrvulescu a mai afirmat că guvernarea PSD a reușit să acapareze tot județul Teleorman și că de data aceasta alegerile vor fi făcute ca la carte.

“Timp de 30 de ani nu s-au vrut investiții în educație și învățământul teleromănean. (…) N-ar mai fi avut ei un control absolut, pentru că asta s-a vrut de fapt la Teleorman, că tot vorbim de Dăncilă, dar trebuie să spunem că nu ea conducea Guvernul României. Să nu subestimăm capacitatea lui Liviu Dragnea, el a condus și în perioada în care era Năstase, Ponta și Geoană.”

Totodată, Eugen Pîrvulescu a discutat despre insula Belina și l-a provocat pe contra-candidatul său, Adrian Gâdea, la o dezbatere publică.

“Un șomer nu poate să conducă un județ la momentul acesta. (…) Eu pot veni oricând într o dezbatere cu Adrian Gâdea, oricând, la orice oră, să ne spună ce a făcut în cei 3 ani la CJ Teleorman. Este o mare problemă în politica pesedistă,” a afirmat Pîrvulescu, în direct la Realitatea din PNL

Articolul precedentJocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Ce alte implicații la vârf aduc dezvăluirile procurorului Mircea Negulescu
Articolul următorPîrvulescu (PNL): Mi-e rușine că Dăncilă e din Teleorman. Ea, Adrian Gâdea și mulți alții au fost marionetele lui Dragnea