Gheorghe Flutur a fost președinte interimar al PNL, după ce, duminică, a fost votat în unanimitate în Ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal.

”Colegii m-au ales pe mine președinte interimar. A fost un vot în unanimitate. Domnul Lucian Bode va fi secretar general interimar, și el a avut vot în unanimitate.

La 10 aprilie, de la ora 11, va avea loc Congresul. S-a propus ca 9 oameni să facă parte din comisia de organizare. Termen de depunere a moțiunilor va fi miercuri, iar dezbaterea în județe va fi până vineri seara la ora 22:00.

Avem un context național și internațional deosebit, de aceea se va desfășura totul în acest fel. Mesajul este de unitate, partidul este unit. Nu vreau să intru în amănunte acum despre ce a mers, ce nu a mers.”, a spus Gheorghe Flutur.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPrim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, a fost votat duminică, în cadrul şedinţei Biroului Naţional Politic al PNL, preşedinte interimar
Articolul următorRezultate zdrobitoare ale lui Viktor Orban în alegerile din Ungaria: “Victoria se poate vedea de pe Lună!” – Rezultatele oficiale