Anca Alexandrescu este pe urmele lui Coldea! De la Dubai la Monte Carlo, ochii din umbră au adunat dovezile care arată rețeaua infracțională de la masa “generalului negru” care a îngenuncheat Justiția, politicienii și o țară întreagă! Am aflat cine sunt penalii pe care îi protejează Florian Coldea și Dumitru Dumbravă! 

Unde au birourile, cu ce mașini de lux umblă, ce încrengătură de dosare penale sunt în anturajul protejat de fostul general SRI!

Cine e, de fapt, blonda misterioasă de la masa lui Ovidiu Toma, cine este personajul corpolent pe care nu l-a identificat nimeni până azi! Ce legături există cu vama, Petrom, Ministerul de interne, SRI, Parchet, procurori DNA!  Blejnar, Coldea, Dumitru Dumbravă, Adrian Năstase, clanuri interlope și urmăriți internaționali – un serial care va exploda România! O anchetă explozivă marca Culisele Statului Paralel, începând de luni, de la ora 21.00!

Articolul precedentVIDEO. Nicolae Ciucă, lansare de candidați în Moldova. Cum s-a dezvoltat regiunea în mandatul liberalilor
Articolul următorSimulare BAC 2024. Ligia Deca, mesaj pentru elevi: Am încredere că veţi folosi acest moment pentru a vă familiariza cu atmosfera examenului din vară