Liberalul Valentin Barbu, candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Calarasi a gasit solutia ideala pentru a rezolva cu “celeritate” problema coronavirusului. Barbu este surprins intr-o discutie la partid in timp ce afirma ca solutia este “scapa cine poate”. “Nu suntem pregatiti, ne vom descurca asa cum ne descurcam de obicei scapa cine poate”.

Biroul Politic National al PNL a validat, luni, cea mai mare parte a candidatilor la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte de Consiliu judetean. Pentru Consiliul Judetean Calarasi, PNL va merge pe mana lui Valentin Barbu, in prezent vicepresedinte al institutiei.

Valentin Barbu are un teren intravilan in Municipiul Brasov de 1000 mp, impreuna cu sotia, Lucica Barbu, un apartament in Bucuresti de 72 mp, (impreuna cu sotia). Valentin Barbu a castigat in anul 2019 in jur de 133.380 de lei din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Calarasi, iar sotia sa a luat 51.931 lei de la Colegiul Economic Calarasi (profesor) si dividende in valoare de 6080 de lei de societatea Comrex SRL.

Articolul precedentUSR, nici nu știi cât de mic începi să fii
Articolul următorOrban si-a facut testul! Ce arata analizele premierului PNL