Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, este propunerea PNL pentru ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Acesta a fost validat, joi dimneață de conducerea partidului.

Marcel Boloș a fost propus de filialele din Ardeal. Numirea urmează să fie făcută de premierul Nicolae Ciucă. Funcția este vacantă din 15 decembrie, după demisia lui Florin Roman.

„Îi urăm succes domnului Boloș, și are toată susținerea PNL pentru a avea un mandat de succes la un minister cu multe provocări în perioada următoare”, a declarat președintele PNL Florin Cîțu, la finalul ședinței.

Acesta declara în urmă cu două zile că purtat destule discuții cu liberalii înainte de a-și asuma acest portofoliu.

Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, care este acum șeful Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest, potrivit actualdecluj.ro.

Boloș a mai spus că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

Acesta a adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSondaj INSCOP: AUR a urcat pe locul 2 in Romania, dupa PSD
Articolul următorCîțu contrazice PSD: ”Nu vom renegocia PNRR, pentru că asta ar însemna să aruncăm la coș 30 de miliarde de euro și nu accept așa ceva”