Emil Boc iese la rampă și atacă dur în scandalul pensiilor. Acesta a declarat că este momentul să se elimine nedreptățile din sistemul de pensii pe care l-a comparat cu unul din Evul Mediu. Mai mult, fostul premier crede că România are nevoie de investiții pentru ca pensiile și salariile să crească. 

“Hai să eliminăm o dată acele nedreptăţi din sistemul de pensii. Sistemul de pensii parcă avem un sistem feudal, din Evul Mediu, în care unii sunt privilegiaţi şi alţii sunt la robotă (…) Numai în Evul Mediu mai existau asemenea abordări când la muncă egală era total inegală, repartiţia prosperităţii.

Există o singură soluţie sănătoasă, pe care am învăţat-o de când sunt în politică – o soluţie să ai salarii şi pensii decente, bazate pe o creştere economică bazată pe investiţii. O ţară care îşi fundamentează creşterea economică majoritar pe consum are o victorie pe termen foarte scurt, are un foc de artificii”, a declarat Emil Boc. 

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAlina Gorghiu anunță modificări la Codul penal. Există riscul unor dezincriminări
Articolul următorCiucă: PNL este partidul oamenilor activi, care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi – Ce alt atribut mai are formațiunea