Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, reacţionează la cazul de la spitalul din Corabia, unde un bătrân a stat ore întregi căzut într-o sală de aşteptare fără să primească ajutor. Într-un mesaj cu mai multe înţepături, Rareş Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, să treacă la demiteri.

“Vlad, amândoi am intrat in politica pentru a schimba lucrurile in bine in țara asta. Si eu, și tu, aveam o cariera de succes fiecare in domeniul sau și am decis sa încercam sa contribuim la schimbarea in bine a acestei tari pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea sa nu mai existe! Ești obligat sa acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și sa faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate asa zisul “cadru medical” care apare in imagini. Stiu ca poți sa o faci și sper sa o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru ca in alte cazuri, fără nicio analiza, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești…, fiind înlocuiți peste noapte… tot in mandatul tău, Draga Vlad.

Dacă vei face Comitete și Comitii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scapa, la fel ca alții. Hai sa încercam sa nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele in noi. Au fost dezamăgiti suficient pana acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred ca este cazul sa continuam și sa dovedim ca diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârsta și de ani petrecuți in troaca politicii dâmbovițene…

Încă cu încredere ca nu chiar toți politicienii sunt la fel,

Rares

P.S. Imaginile sunt cea mai buna analiza și cea mai buna “Comisie”. Acționează”, scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaed Arafat, s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 135. De ce au apărut în România vaccinuri anti-covid în cutii de pizza