Gestul consilierilor USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei arată iresponsabilitate, afirmă deputatul PNL Florin Roman: „La mijloc nu stau grijile față de investiții, ci doar supărarea că viceprimarului lui Vlad Voiculescu nu a primit un control total asupra spitalelor”, relatează Mediafax.

„M-am abținut de la postări politice în săptămâna Mare, sperând că împreună, vom fi cu toții mai buni și mai smeriți. Gestul colegilor de la USR-Plus de a nu vota bugetul propus de primarul general Nicușor Dan, după săptămâni îndelungate de discuții și dezbateri, arată iresponsabilitate și lipsa de respect față de bucureșteni”, transmite deputatul PNL Florin Roman.

El îi acuză pe consilierii USR PLUS că nu au votat bugetul pentru că viceprimarul din partea USR PLUS „nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor”.

„Nu, la mijloc nu stau grijile față de investiții sau de incapacitatea de plata a primăriei Capitalei, ci doar supărarea că vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor! Se pare că scandalul din guvern provocat de dl Voiculescu este acum exportat la primăria București. Cine are de câștigat din tot acest joc politic plin de interese! Unul singur: PSD”, conchide Florin Roman.

Articolul precedentDan Motreanu:”Am votat pentru stabilirea unui cadru comun la nivelul UE care să permită cetățenilor să călătorească între statele membre”
Articolul următorPremierul Florin Cîțu: “Nimeni nu-i opreşte pe cei de la PSD să susţină PNRR”