PNL reacționează față de apetitul excesiv al PSD pentru încălcarea legilor și va ataca la CCR moțiunea de cenzură depusă în vacanța parlamentară, anunță senatorul liberal Alina Gorghiu pe Facebook.

„Este singurul răspuns corect la nesăbuința PSD de a genera o criză politică care să se suprapună peste cea sanitară și cea economică. Asta în condițiile în care s-a evidențiat ca fiind singura majoritate parlamentară din Europa care a încurcat guvernul în lupta cu pandemia și singura care a votat unul după altul acte normative care au instituit noi și noi cheltuieli bugetare, fără sursă de finanțare.
Este îndreptățită decizia PNL la totala lipsă de respect a PSD față de prevederile constituționale, având în vedere că, până acum, toate moțiunile de cenzură au fost depuse în sesiunile parlamentare ordinare, nu în vacanță, iar constituțional, există obligația ca moțiunile să fie depuse în sesiunile ordinare.
Este o datorie morală față de românii care s-au convins că motivul pentru care PSD forțează procedura parlamentară și încălcarea Constituției este doar candidatura lui Marcel Ciolacu la șefia partidului.
Am înțeles cu toții deja că pentru PSD protejarea sănătății oamenilor nu este prioritate. Dar, cu atât mai mult, asta nu le dă voie să arunce în haos o întreagă țară pe motiv de calcule politice sau din disperare să parvină la putere prin orice mijloace, chiar dacă sunt iresponsabile, iraționale sau chiar malițioase.
Cui folosește ca România să rămână fără Guvern în plină pandemie, cu 3 săptămâni înainte de redeschiderea școlilor, cu aproape o lună înainte de organizarea alegerilor locale și cu 3 luni până la cele parlamentare?!”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Articolul precedentDancă despre PSD: ”Provoacă haos în România. Este pur și simplu un partid de piromani!”
Articolul următorVIDEO Dezvăluirile procurorului “Portocală”, episodul 4: Cum s-a pus la cale distrugerea Justiției