Liderul PNL, Florin Cîțu, promite că partidul său va face tot ce e necesar pentru ca investițiile să crească în România.

”În ultimul an am tot spus și s-a văzut și din ce a spus domnul prim-ministru, sunt lucruri pe care noi le-am dus mai departe. Am vorbit despre antreprenor că este un erou și, întotdeauna, pentru liberali a fost un erou, nu este un infractor este un erou și, de fiecare dată, atunci când cineva va pune sub semnul întrebării acest lucru sau va încerca să facă din antreprenor un infractor noi, liberalii, o să luptăm împotrivă. Proprietatea privată este sfântă pentru noi, a fost și, de aceea, o să ne luptăm, în continuare, pentru a termina, în sfârșit, acest proces de retrocedare. Proprietățile care au fost confiscate românilor trebuie să ajungă înapoi la ei. Și, bineînțeles, ne vom lupta pentru investiții. Noi știm că, în continuare, progresul înseamnă să investești, înseamnă inovație și doar așa se pot face lucrurile”, anunță liderul PNL, Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMesajul premierului Ciucă pentru bugetarii care anunță proteste: ”Foarte sincer, aceștia sunt banii”
Articolul următorMesajul președintelui Iohannis de Anul Nou: ”Noi, ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză sanitară teribilă”